Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi: Dördüncü kez görüştüler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dört gün arayla ikinci kez Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici'yi kabul etti. Destici, Erdoğan görüşmesi sona ererken iki liderin Destici'nin, seçimde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklayan HÜDA PAR'la ilgili sözlerinin hemen ardından bir araya gelmiş olması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi saat 14.00'te kabul etti. Görüşme sona ererken ittifak protokollerinin hazırlanması da devam ederken hem seçim takvimi hem de seçim kampanyasının ayrıntıları konuşuldu.

6562350.jpg

frgav1xwwamn65a.jpeg

'ADAYIMIZ; CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DIR'

BBP lideri Destici, görüşme sonrası açıklamalarda bulunurken, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha net bir şekilde açıkladı

Destici'nin açıklamaları şu şekilde:

"Biz BBP olarak 2017 yılında yapılan referandumda daha sonrasında 2018'de cumhur ittifakı kurulunca hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde cumhur ittifakını destekledik. Cumhur ittifakının bir parçası olarak yine kararlı bir şekilde devam ediyoruz. BBP Cumhurbaşkanı adayı, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır."

DÖRT GÜN ÖNCE DE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

İki genel başkan 9 Mart'ta da bir görüşme gerçekleştirmişti. Dört günde ikinci kez bir görüşmenin gerçekleştirilecek olması ve bu ziyaretin Destici'nin Cumhur İttifakı'na destek olacaklarını açıklayan HÜDA PAR hakkındaki açıklamalarının ardından gelmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN