Erdoğan, Rize'de çay dağıttı

Sel felaketi sonrası Rize'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara çay dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Rize'ye giderek incelemelerde bulundu. Daha sonra burada halka hitap eden Erdoğan, otobüsün üzerinden vatandaşlara çay dağıttı.

Sel bölgesinde Erdoğan'ın çay dağıtmasına başta muhalefet olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısından tepki geldi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan'ın görüntülerini paylaştı.


"KEYİF ÇAYI MI HEM DE RİZE'DE?"

Erdoğan'ın çay dağıtmasına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun "Sel afetinin yaralarını sarmak için Rize'ye gelen Sayın Erdoğan, yine yaraları sarmak adına Rizeli kardeşlerimize çay fırlatarak devletin tüm gücünü ziyadesiyle hissettirdi.(!) Yahu insaf! Vatandaşın evi, barkı, dükkanı sular altında kalmış. Ne çayı? Keyif çayı mı? Hem de Rize'de?" diye yazdı.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da "Erdoğan sel felaketi için gittiği Rize’de miting yapıp, vatandaşa çay dağıttı. Çayın memleketinde, sel felaketine uğrayan vatandaşa miting yapıp, çay dağıtmak nedir?" tepkisi gösterdi.

"TEK EKSİK DE ÇAYDI ZATEN"

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun Erdoğan'ın görüntüleri için "'Afetzedelerin kafasına çay atmak'. Başka bir şey yazmaya gerek var mı?" ifadesini kullandı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da "Rize'de evi sel altında kalan vatandaşın tek eksiği de çaydı zaten. Allah razı olsun" diyerek tepkisini gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN