Erdoğan'ın 'Altılı Masa'dan kalk' çağrısına İYİ Parti'den yanıt: Ay harika

Erdoğan'ın 'Altılı Masa'dan kalk' çağrısına İYİ Parti'den yanıt: Ay harika

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 6'lı masayı terk etmesi için çağrıda bulunmasının ardından İYİ Parti Gençlik Kolları, Erdoğan'ın sözlerine Akşener'in videosuyla cevap verdi. Videoda Akşener'in kahkaha atarak 'Ay harika' dediği görüldü.

G20 zirvesi için gittiği Endonezya'dan dönerken uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 6'lı masa çağrısında bulunmuştu. Erdoğan, "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" demişti.

Erdoğan'ın Akşener'e 6'lı masayı terk etmesi için çağrıda bulunmasının ardından İYİ Parti Gençlik Kolları, Twitter hesabından Erdoğan'ın sözlerini alıntılayarak bir video yayınladı. Videoda Akşener'in kahkaha atarak 'Ay harika' dediği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN