Akşener'den Erdoğan'ın 'Altılı masadan kalk' çağrısına yanıt

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Altılı masadan kalk' çağrısına yanıt verdi. Akşener, ''İş zora düştü mü yerli ve milli ilan edilen biziz. Erdoğan'ın yerli ve milli ilan etmesine ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz bu ucube sistemin onaylandığı referanduma karşı koyan net bir partiyiz. Dün neyi savunduysak bugün de aynı şeyi savunuyoruz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız.'' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir program çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akşener, G20 zirvesi için gittiği Endonezya'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Altılı masadan kalk' çağrısını değerlendirdi.

Erdoğan, Akşener için "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" demişti.

Akşener Erdoğan'ın çağrısına Akşener, ''İş zora düştü mü yerli ve milli ilan edilen biziz. Erdoğan'ın yerli ve milli ilan etmesine ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz bu ucube sistemin onaylandığı referanduma karşı koyan net bir partiyiz. Dün neyi savunduysak bugün de aynı şeyi savunuyoruz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız.'' sözleriyle yanıt geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN