Erkan Baş duyurdu: Ozan Bingöl ve Can Atalay TİP'ten milletvekili adayı oldu

Erkan Baş duyurdu: Ozan Bingöl ve Can Atalay TİP'ten milletvekili adayı oldu

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, vergi uzmanı Ozan Bingöl ile Gezi Davası hükümlüsü avukat Can Atalay’ın, TİP'ten milletvekili adayı olduğunu duyurdu.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, gazeteciler Umur Talu ve İrfan Değirmenci gibi isimleri partisine katan TİP, vergi uzmanı Ozan Bingöl ile Gezi Davası hükümlüsü avukat Can Atalay’ın milletvekili adayları olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabından haberi duyuran TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 'hoş geldiniz' diyerek şu ifadeleri kullandı:

'HALKÇA ÖDENEN HER ŞEY HAKÇA PAYLAŞILACAK'

Uzun zamandır ülkede vergi adaletinin tesisi için çabalayan, gelir dağılımında adalet için toplumsal sorumluluk üstlenen, vergi bilincinin gelişmesine katkı sunan Vergi Uzmanı sayın Ozan Bingöl davetimizi kırmayarak adaylık teklifimizi kabul etti. Halkça ödenen her şey hakça paylaşılıp eşit bölüşülecek!
Hoş geldiniz

Erkan Baş, Can Atalay adaylığına ilişkin ise şu cümleleri kullandı:

'HEP BİRLİKTE HESAP SORACAĞIZ'

Mücadele azmini ve kararlılığını Gezi’den, Soma’dan, Aladağ’dan, Hendek’den ve daha birçok direnişten tanıdığımız, her zaman haklının sesi ve savunucusu olmuş sevgili dostum Can Atalay milletvekilli adaylığı teklifimizi kabul ederek bizi çok mutlu etti.

Bu karanlığı hep birlikte sonlandırıp Can ve Saray tarafından tutsak edilen tüm yoldaşlarımızla özgürlükte buluşup kucaklaşacağız. Ve hep birlikte hesap soracağız! Hoş geldin Can #TİPSenin

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN