Darp ettiği kadını bayıltıp kaçırmıştı! 'Hak ettiği cezayı alacak'

Esenyurt'ta bir erkek, sokak ortasında bir kadını darp ederek bayıltıp ardından bir araca sürükleyerek kaçırmıştı. Dehşete düşüren olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından zanlı gözaltına alındı. Zanlının gözaltına alındığını duyuran İstanbul Valisi Davut Gül, "Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz." dedi. Öte yandan konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan da açıklama geldi.

Türkiye'de kadına yönelik şiddet bitmiyor. Son erkek şiddeti, sabah saatlerinde Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadınla tartışan şüpheli, kadını sokak ortasında darp ederek bayılttı. Bayılan kadını park halindeki minibüse sürükleyerek taşımaya çalışan şüpheliyi, çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

ETRAFTAKİLERE KÜFÜR VE TEHDİTLER SAVURDU

Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da "Polisi arıyorum", "Ne yapıyorsunuz ?" diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurdu.

"Yarın sabah sizin için geleceğim" diye bağıran şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

"HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ"

Görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından İstanbul Valisi Davut Gül, zanlının gözaltına alındığını duyurdu. Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz..."

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada şüpheli ile ilgili yürütülen adli süren takip edileceği belirtilerek şöyle denildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında bir şahsın, kadına yönelik şiddet uyguladığı görüntülere ilişkin olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Kadına yönelik şiddet olayına ilişkin olarak emniyet birimleri ile derhal temasa geçilmiş, yapılan araştırmalar neticesinde şiddet faili şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bakanlığımız savcılık soruşturmasına müdahil olup, olayla ilgili hukuki süreç titizlikle takip edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN