Evlenmek üzere olan çift hayatlarının şokunu yaşadı! Türk genci nikah masasından apar topar kaldırıldı: Genç sınır dışı edildi

Evlenmek üzere olan çift hayatlarının şokunu yaşadı! Türk genci nikah masasından apar topar kaldırıldı: Genç sınır dışı edildi

Avusturya’da yaşayan ve evlenmek üzere olan Türk genci Hamza, nikahının kıyılacağı esnada bir anda nikah masasından apar topar alındı. Yetkililer Hamza’nın “evet” demesine fırsat vermeden genci sınır dışı ettiler. İşte olayın detayları…

27 yaşındaki Hamza, Avustralya’nın başkenti Viyana’da yaşıyordu. 40 yaşındaki alman sevgilisi Gundula ile evlenmek için nikah salonuna giden çift hayatının şokuyla karşılaştı. Tam nikahlarının kırılacağı esnada nikah salonuna giren görevliler 27 yaşındaki Hamza’yı bir anda masadan kaldırdılar. Yetkililer Hamza’nın kaçak olduğunu belirterek nikahı beklemeden götürdüler.

yeni-proje-5.jpg

NİKAHIN KIYILMASINI BEKLEMEDİLER

Haberler.com’da yer alan habere göre, evlenmek üzere olan çift hayatlarını şokunu Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşadı. Türk asıllı olan ve Avusturya’da yaşayan 27 yaşındaki Hamza, 40 yaşındaki alman nişanlısı Gundula ile tam evlenmek üzereyken nikah salonuna Federal Göçmenlik ve İltica Dairesi yetkililere girdi. Yetkililer nikah müdahale ederek Hamza’nın kaçak yaşadığını söylediler ve genç adamı masadan kaldırıp götürdüler.

Hamza'nın avukatlığını yapan Gregor Klammer, akşam kendisinin salı akşamı saat 19.10’da türkiye'ye gönderileceğini ve oradan da askerlik şubesine gönderilmesinin beklendiğini açıkladı. Avukat, yapılan bu muamelenin yasa dışı olduğunu belirtti.

yeni-proje-6-001.jpg

ALMAN GELİN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gelin Gundula, Alman Bild gazetesine konuya ilişkin açıkalama yaptı. Gundula, "Nikah sırasında nikah memuru bir anda masadan kalktı ve bir şey alacağını söyledi. O sırada Ed Sheeran'ın Perfect isimli şarkısı çalıyordu. Ve bir anda Federal Göçmenlik ve İltica Dairesi'nden 12 yetkili girdi" dedi.

Yetkililerden birinin “Saat şu an 08.52 ve siz gözaltına alındınız. Bizimle gelin" dediğini söyleyen gelin, o an gözyaşlarına boğulduğunu açıkladı. Kendisinin yetkililere itiraz ettiğini, “bugün evlenmemiz gerekiyor” diyerek açıklama yapmaya çalıştığını lakin bu çabanın karşısında “ama bugün değil” yanıtını aldığını ifade eden Gundular, "Onu yakalamak için işte ya da evde binlerce fırsatları vardı ama bizi bu travmatik deneyimle ayırdılar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN