Eylem Tok ve oğlu firarda: İlk işi kaza yapan aracını videoya almak oldu

Türkiye'yi sarsan kazayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığı olayda 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.'nin kazadan sonra çektiği video ortaya çıktı.

Tüm Türkiye İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde orman yolunda 1 Mart tarihinde gerçekleşen kazayı konuşuyor. 17 yaşındaki T.C.'nin lüks aracıyla, arıza nedeniyle yol kenarında park halinde bulunan 3 ATV motosiklete çarptığı ve Oğuz Murat Aci'nin (29) hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kazanın ardından yazar Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtığı öğrenildi.

KAZA SONRASI ÇEKİLEN VİDEO ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında kaza sonrasına ait yeni bir görüntü ortaya çıktı. Kaza yapan T.C. ve arkadaşlarının, olay yerini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştığı öğrenildi.

Kaza sonrası aracın içini görüntüleyen T.C. ve arkadaşlarının ambulans çağırmak yerine kaza yapan araçlarıyla ilgilendiği görüldü. Görüntülerde T.C. ve arkadaşlarının "Böyle şansı ..." şeklinde küfürlü konuşmaları da yer aldı.

İlgili Haberler