Fatih Erbakan: Oy oranımız yüzde 8

Fatih Erbakan: Oy oranımız yüzde 8

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Türkiye’nin en hızlı büyüyen partilerinden biri olduklarının altını çizerek, "Genel merkezimizin aralık ayının başında Türkiye genelinde yaptırdığı ankette oylarımız yüzde 8 çıktı. Bu anket, baraj problemimizin olmadığını açık bir şekilde ortaya koyuyor" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Anadolu Buluşmaları çerçevesinde Antalya’da bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Partisinin 270 binin üzerinde resmi üye sayısının olduğunu kaydeden Erbakan, gittikçe büyüdüklerini vurguladı.

'BARAJ PROBLEMİMİZ YOK'

Yeniden Refah Partisi olarak seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın hazır olduklarının altını çizen Erbakan, “Genel merkezimizin aralık ayının başında Türkiye genelinde yaptırdığı ankette oylarımız yüzde 8 çıktı. Bu anket, baraj problemimizin olmadığını açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bunu yeterli görmüyoruz. Bu seçim döneminde gayretli çalışmayla oy oranını yüzde 10’un’üzerine taşımak için çalışacağız. Seçimlerde milli görüş bir kez daha yanardağ gibi patlayacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN