Fatih Portakal'dan yerel seçim iddiası! 1 Ekim'e kadar bunu yapmayanlar... İlk kez uygulanacak

Fatih Portakal'dan yerel seçim iddiası! 1 Ekim'e kadar bunu yapmayanlar... İlk kez uygulanacak

Gazeteci Fatih Portakal, yerel seçime ilişkin gündeme bomba düşürecek iddiada bulundu! Eğer 1 Ekim'e kadar bunu yapmazsanız... İlk kez uygulanacağını söyleyerek uyardı! Dikkat edin...

Gazeteci Fatih Portakal, yaklaşan yerel seçim için oldukça dikkat çekici bir açıklama yaptı. Portakal, seçmenlerin dikkatini çekmek amacıyla ilk defa uygulanacak bir değişikliğe işaret ederek, 1 Ekim 2023 tarihine işaret etti.

1 EKİM TARİHİNE KADAR BUNU YAPIN!

rwe.jpg

Gazeteci Portakal, yerel seçim öncesi 1 Ekim'e kadar adres bildiriminin yapılması gerektiğini vurguladı. Bu yeni düzenleme, seçmenlerin seçimlerde hangi ilçede oy kullanacaklarına dair belirleyici olacak ve bu bilgi 1 Ekim 2023 tarihindeki kayıtlara esas alınacak.

Seçmenler haberiniz var mı?

Yerel seçim 31 Mart 2024’te olacak. Adres bildirimi için 1 Ekim 2023 son tarih. İlk kez uygulanacak, çünkü yasa değişti. Adres değiştirenlerin, adres değiştirmeyi düşünenlerin dikkatine. Seçmen kütüğü yönünden esas alınacak adres 1 Ekim 2023. İktidar partisi bunu biliyordur. Ya muhalefet? Uyarılarını hiç görmedim.

Fatih Portakal (@fatihportakal) September, 12, 2023

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN