Geceleri tir tir titreyeceksiniz! Sonunda serin hava müjdesi geldi: O tarihlerde herkes sıkı giyinsin

Geceleri tir tir titreyeceksiniz! Sonunda serin hava müjdesi geldi: O tarihlerde herkes sıkı giyinsin

Son günlerde Türkiye genelinde görülen sıcak havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Uzmanlar o tarihten itibaren sıcaklıkların düşeceğini duyurdu. Herkes önlemini alsın. Kışlıklar dolaplardan geri çıkacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Sıcak havaların etkisini göstermesi ile birlikte vatandaşlar da serin havaların ne zaman geleceğini araştırmaya başladı. Bir sıcak bir soğuk derken vatandaşlar da ne yapacağını bilemez oldu. Geçtiğimiz aylarda görülen yağışlar Türkiye genelinde etkisini gösterirken vatandaşlar da sıcak havaların gözünü gözler oldu. Şimdilerde en sıcak günler yaşanırken bu kez de serin havalar beklenir oldu. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından yapılan açıklama doğrultusunda serin havaların o tarihte görüleceği belirtildi. Sıcaklıklar bir anda düşecek. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

HERKES TİR TİR TİTREYECEK

Ağustos ayına kısa bir süre kala sıcaklarda iyice yüzünü göstermeye başladı. Türkiye'nin dört bir yanında sıcaklık rekorları kırılırken vatandaşlar da serin havaları bekler oldu. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalar dikkatle takip edilirken herkesi sevindiren açıklama meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den geldi.

soguk-hava-1.jpg


Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Ağustos ayını işaret eden Ökten, muhteşem bir serinlemenin görüleceğini belirtti. Batıda birçok yerde sıcaklıkların 20 derecenin altına düşebileceğini söyleyen Ökten, bu durumun uzun sürmeyeceğini aktardı. Kerem Ökten tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Ağustos'a girer girmez muhteşem bir serinleme görünüyor ve modeller uzun zamandır ısrar ediyor. Aşağıda öğlen vakti dereceleri var. Batıda çoğu yer 20 derecenin altına düşebilir. Elbette bu durum uzun sürmez. Ağustos'ta tatil yapacak olanlar üzülmesin…”

kerem-okten-soguk-hava-uyari.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN