Hasan Cemal'in acı günü

Hasan Cemal'in acı günü

Türk basınının duayen isimlerinden Hasan Cemal’in ablası Berin Onar, 90 yaşında hayatını kaybetti. Onar’ın cenazesi yarın Bebek Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

Gazeteci ve yazar Hasan Cemal’in ablası Berin Onar hayatını kaybetti. Cemal, acı haberi köşe yazısıyla duyurdu.

Ablasının vefat haberini paylaşan Cemal, hem derin bir kaybı hem de sarı-kırmızılı kulübün beşinci yıldızına ulaşmasının coşkusunu aynı anda yaşadığını yazdı.

Cemal yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Biricik kızın Ayşegül'le beni başbaşa bırakıp bir başka diyara göç ettin, gittin.
Etrafımız biraz daha ıssızlaştı.
N'apalım hayat böyle, bi varsın bi yoksun hikâyesi...
Bizim ailede babam Ahmet Cemal'den başlayarak Galatasaraylı olmayan yoktur.
Sevgili yeğenim Ayşegül Dinçkök de
Galatasaraylı'dır, üstelik rekortmen bir milli yüzücüdür.
Kayserispor maçı nihayet bitiyor,
3-0 kazanıyoruz. Beşinci yıldız bizim,
üstelik çakma değil hakiki...
Büyük acıyla sevinci birlikte yaşıyorum.
Keşke ablam da bu sevinci yaşasaydı."

Berin Onar'ın cenazesi 20 Mayıs Pazartesi günü, İstanbul Bebek Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN