Hayatının baharındaydı... Tık sevdası uğruna hayatını kaybetti! Son anlarını kardeşi böyle paylaştı

Hayatının baharındaydı... Tık sevdası uğruna hayatını kaybetti! Son anlarını kardeşi böyle paylaştı

Mardin'de çekilen görüntüler herkesi kahretti. Sosyal medya videosu çekmek isteyen 20 yaşındaki genç, atladığı su kanalında hayatını kaybetti. Tık sevdası uğruna her şeyini kaybetti. O korkunç onlar hayatını kaybeden gencin 8 yaşındaki kız kardeşin çektiği video ile saniye saniye kaydedildi. İşte o korku dolu anlar...

Sosyal medya uğruna hayatını hiçe saydı. Mardin'de yaşanan son olay herkesi kahretti. 20 yaşındaki gencin TikTok videosu kanla bitti. Su kanalına atlayan genç, başını zemine vurarak hayatını kaybetti. O anlar ise genç kardeşi tarafından saniye saniye kaydedildi.

TIK SEVDAASI İÇİN CANINDAN OLDU

TikTok videosu çekmek için Derik ilçesine bağlı Kırsal Dumluca Mahallesi'nde bulunan su kanalına atlayan Suriye uyruklu Lueyna El Hüseyni, başını kanalın tabanına çarparak suda hareketsiz kaldı.

b1.jpg

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

O anları TikTok videosuna çeken 8 yaşındaki kız kardeşi korkunç olaya tanık oldu. O anlar TikTok üzerinden görüntülendi. Ağabeyinin suda hareketsiz şekilde ilerlediğini fark eden kardeşi, çevredekilere haber verdi.

b2.jpg

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sudan çıkarılan Hüseyni'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Hüseyni'nin cansız bedeni, otopsi için Derik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN