HDP Eş Başkanı Buldan kürsüye çıktı, Erdoğan Kurul'u terk etti

HDP Eş Başkanı Buldan kürsüye çıktı, Erdoğan Kurul'u terk etti

TBMM Genel Kurulu'nun 23 Nisan özel oturumunda kürsüye HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, çıkınca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Güler salonu terk etti. Buldan'ın konuşması sırasında Cumhurbaşkanlığı locasının boş olduğu görüldü.

Meclis Genel Kurul, Meclis Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplandı. Meclis Başkanı'nın konuşmasının ardından sırayla kürsüye AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Daha sonra da kürsüye çıkarak HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan söz aldı.

TBMM Genel Kurulu'nun 23 Nisan özel oturumunda kürsüye HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, çıkınca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler salonu terk etti.

19-04/23/01.jpg

Buldan'ın konuşması sırasında Cumhurbaşkanlığı locasının boş olduğu görüldü.

19-04/23/02.jpg

Erdoğan: İstiklal Marşı'nı söylemeyenleri dinleyelim mi?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN