Hem yönetmenliği bilmiyor hem de vatandaşa kabalık yapıyor

Down sendromlu çocuğunu oynatan babaya AFAD ekipleri müdahale etti: Şikayet ederken AFAD müdürü Cezmi Türk dersin!

Aksaray'da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde tepki çeken bir olay yaşandı. Bir baba Down sendromlu çocuğunu dışarı çıkarttığı için AFAD Müdürü Cezmi Türk'ün kendisine hakaret ettiğini iddia etti. 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde baban "Down sendromlu özel bir çocuğa sahibim. AFAD Müdürü Cezmi Türk’ün çocuğumu çıkardım diye bana etmediği hakaret kalmadı” ifadelerini kullandı. 

Ekipten bir kişi kendisini çeken babaya, "Şikayet ederken AFAD müdürü Cezmi Türk dersin!" demesi tepkilere neden oldu. 

VALİ’DEN BURAK VE AİLESİNE ÖZÜR ZİYARETİ 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kentte kısıtlamalar kapsamında AFAD ekibinin araçtan yaptığı anonstan ve yaşananlardan korkarak tedirgin olan özel çocuğa AFAD ekibi ile özel bir ziyaret yaptı. 

Burada bir açıklama yapan Vali Aydoğdu, şu ifadeleri kullandı:

Bir yılı aşkındır salgınla mücadele ediyoruz. Her şeyden, en çok da sevdiklerimizden mahrum kaldık. Bütün dünya zor günlerden geçiyor. Sağlık ekiplerimiz başta olmak üzere güvenlik, AFAD ve tüm birimlerimizle her türlü fedakarlığı vererek sahadayız. Hepimizin tek gayesi var. En az hasarla ve el birliği ile bu günleri geride bırakmak. Zaman zaman istemeden de olsa kırgınlıklar, dargınlıklar olabiliyor.  

Sonuçta Şehri-i Süleha’nın sakinleriyiz. ‘İnsanlık hali’ diyebilmeliyiz. Biz birlikte kocaman bir aileyiz. Düşmüş olan kan şekerimizi baklava ile yükselttik. Ama daha tatlısı Burak’a sarılmak bütün yorgunluğumuzu aldı. Ayrıca konuşabilmek, anlayabilmek, erdemli olmanın binlerce yolu var. Bir tanesini de Burak evladımızın vesilesi ile yapmış olduk. ‘Kusura bakmayın, siz de haklısınız’ diyebilmek ne güzel şey.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN