Hobi olarak başladı, işini büyütüp ticarete döktü! Servet kazanmaya başladı! Siparişlere yetişemiyor: Yurtdışına ihraç ediyor

Hobi olarak başladı, işini büyütüp ticarete döktü! Servet kazanmaya başladı! Siparişlere yetişemiyor: Yurtdışına ihraç ediyor

Hobi olarak başladığı işini büyütüp ticarete döktü! Gelen siparişlere yetişemiyor! Yurtdışına da ürünlerini ihraç ediyor! Adeta servet kazanıyor... Hem doğal olarak üretiyor, hem de sivilce karşıtı ürün olarak piyasaya sürüyor!

Elazığ’da yaşayan 2 çocuk annesi Tuba Bahçeci, kendi bahçesinde yetiştirdiği doğal ürünlerle el yapımı sabunlar üreterek aile ekonomisine destek sağlıyor. 6 yıl önce hobi olarak başladığı bu yaratıcı iş, zamanla ticarete dönüştü.

BAHÇESİNDE YETİŞTİRDİĞİ ÜRÜNLERLE SABUN YAPIYOR

20231027aw062529-0.jpg

Bahçeci'nin bahçesinde yetiştirdiği havuç, bal, nar, üzüm, defne, nane, kekik, elma, nar, Hindistan cevizi, domates, salatalık, papatya, gül gibi sebze, meyve ve bitkilerden elde ettiği yaklaşık 50 çeşit doğal sabun, Türkiye'nin dört bir yanına ve yurt dışına gönderiliyor.

ÜRETTİĞİ SABUN CİLT SORUNLARINA KARŞI ETKİLİ

aw062529-02.webp

Tuba Bahçeci, elde ettiği doğal ürünlerden özellikle Hindistan cevizi kömüründen ürettiği sabunun cilt sorunlarına karşı etkili olduğunu belirtti. Hindistan cevizi kabuğundan elde edilen aktif karbon sabunu, sivilce ve sivilce lekelerinin giderilmesine yardımcı oluyor. Üstelik müşterileri tarafından en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Bahçeci'nin ürettiği sabunlar arasında eşek sütü sabunu, defne sabunu, bıttım sabunu gibi çeşitler de bulunuyor. Özellikle bıttım sabunu, egzama, sedef ve mantar gibi cilt sorunlarına iyi geldiği bilinen etkili bir sabun olarak öne çıkıyor.

HOBİ OLARAK BAŞLAMIŞTI, ŞİMDİ 80 LİRAYA SATIYOR

hindistan-cevizinden-dogal-sabun-sivilce-ve-lekeleri-yok-ediyor-5.jpg

Tuba Bahçeci, bu işe hobi olarak başladığını ve zamanla etrafındaki olumlu geri dönüşlerle ticarete döndüğünü ifade etti. Ürünlerini internet üzerinden satışa sunduğunu belirten Bahçeci, müşterilerine yüzde yüz doğal ve organik yağlarla üretilmiş ürünler sunduklarını vurguladı.

Hindistan cevizi kömüründen elde edilen aktif karbon sabunu gibi özel ürünlerin maliyeti nedeniyle sadece özel sipariş üzerine üretildiğini belirten Bahçeci, bu ürünlerin kalıplarının 80 lira karşılığında satıldığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN