İlk dalga bu akşam geliyor! Asıl korkutucu olan perşembe günü vuracak: Türkiye'ye nefes aldırmayacak

İlk dalga bu akşam geliyor! Asıl korkutucu olan perşembe günü vuracak: Türkiye'ye nefes aldırmayacak

Türkiye için günlerdir yapılan uyarı bugün itibariyle etkisini gösterecek. İlk dalga bu akşam giriş yaparken asıl korkutucu olan perşembe günü gelecek. Nefes aldırmayacak hava olayına karşı maske uyarısı yapıldı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Meteoroloji kaynaklarından maske uyarısı geldi. Son haftalarda sık sık yapılan uyarıların ardından beklenen hava olayı bu akşam Türkiye'ye giriş yapacak. İlk dalganın yanı sıra asıl korkutucu olan perşembe günü vuracak.

BU AKŞAM DAHA BETERİ GELİYOR

Türkiye'nin belalısı bu akşam itibariyle yeniden giriş yapıyor. 2023 yılında yaz mevsiminden itibaren yakayı bırakmayan çöl tozu koş mevsimini boş geçirmiyor. Afrika'dan yola çıkan çöl tozu geçtiğimiz gün ülkemize giriş yapmıştı. Meteoroloji kaynağından gelen paylaşıma göre, bu akşam daha beteri ülkemize giriş yapacak. Uyarı üzerine yapılan uyarılara göre perşembe günü asıl olanın gelmesi bekleniyor.

gjqihiaweaadon6.png

MASKE TAKMAK ŞART

Afrika'dan ülkemize doğru yola çıkan çöl tozları hakkında Meteoroloji Bey sayfası uyarılarına devam ediyor. Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak, çöl tozlarına karşı yeni uyarılarda bulundu. İkinci ve daha yoğun bir çöl tozu etkisine girildiğinin altını çizdi.

Kuzey Afrika'dan yola çıkan batı bölgelerinde yoğun çöl tozu bu akşam ülkemize giriş yapacak. Özellikle perşembe gününe dikkat çeken meteoroloji sayfası, "Perşembe günü ülke genelinde yoğun çöl ve yer yer çok yoğun çöl tozu var maske takmak şart" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN