İmamoğlu Ali Yeşildağ'ın rüşvet iddiasını değerlendirdi: Ne şeffaflık ne liyakat kaldı

İmamoğlu Ali Yeşildağ'ın rüşvet iddiasını değerlendirdi: Ne şeffaflık ne liyakat kaldı

İBB Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski koruması Hasan Yeşildağ'ın kardeşi Ali Yeşildağ'ın 'rüşvet' iddialarına ilişkin olarak, "Ne şeffaflık ne liyakat kaldı. 21 yılda üzerlerine ne yazık ki çok kir çok pislik bulaştık. Dinlediklerimizi ağzımız bir karış açık dinlemiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, kritik seçimlere son 7 gün kala Çorumlu vatandaşlara seslendi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, iktidara yakın Yeşildağ ailesinin en küçük kardeşi Ali Yeşildağ'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik iddialarını değerlendirdi.

Ali Yeşildağ'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili yayınladığı videoyu gündeme getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dinlediklerimizi ağzımız bir karış açık dinlemiyor muyuz?" diye sordu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ne şeffaflık ne liyakat kaldı. 21 yılda üzerlerine ne yazık ki çok kir çok pislik bulaştı. Bu akşam eski yakınlarından, eski akrabalarından, eski yol arkadaşlarından kim kaset yayınlayacak diye artık şaşırdık. Dinlediklerimizi ağzımız bir karış açık dinlemiyor muyuz? Ya utanılacak şeyler anlatılıyor. Bu devletin bu milletin malına böyle bakılır mı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN