İmamoğlu'ndan kurban bağışlarını İstanbul Vakfı'na yapma çağrısı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları kurban bağışlarını İstanbul Vakfı'na yapmaya davet ederek, "Bu zorlu günlerimizi yine birbirimize destek olarak hep birlikte aşacağız. İstanbul Vakfı, bu Kurban Bayramı'nda da iyilik sahiplerinin desteğini ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştıracak" dedi.

Kurban Bayramı yaklaşırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, X hesabından, vatandaşlara kurban bağışlarını İstanbul Vakfı'na yapma çağrısında bulundu.

"İstanbul Vakfı bu bayramda da iyilik sahiplerinin desteğini ihtiyaç sahiplerine özenle ulaştıracak. Sizleri, kurban bağışlarınızı İstanbul Vakfı’na yapmaya, bayramın bereketini paylaşmaya davet ediyorum" notuyla bir video paylaşan İmamoğlu, şunları söyledi:

"Ekonomik açıdan çok zor günlerden geçiyoruz. İstanbul'da çok sayıda ihtiyaç sahibi hemşehrimiz yaşıyor. Bu zorlu ekonomik koşullardan da en olumsuz şekilde etkilenen onlar oluyor. Fakat biliyoruz ki ihtiyaç sahipleri varsa iyilik sahipleri de var. Dayanışma, yardımlaşma, zor günlerde komşunun yanında olma bizim dinimizde, kültürümüzde, geleneklerimizde var. Bu zorlu günlerimizi yine birbirimize destek olarak hep birlikte aşacağız. Her yıl mübarek Kurban Bayramı'nda paylaşmanın huzurunu, birlik ve beraberliğin gücünü en derin şekilde hissediyoruz. İstanbul Vakfı, bu Kurban Bayramı'nda da iyilik sahiplerinin desteğini ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştıracak. Kurbanlarınız, dini usüllere uygun şekilde, sağlıklı koşullarda kesilecek. Konserce getirilip ekiplerimizin özenle tespit ettiği gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Sizleri kurban bağışınızı İstanbul Vakfı güvencesiyle yapmaya, bayramın bereketini paylaşmaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN