ING Bank tüm ihtiyaçlarınıza yetişiyor! Düşük faizli kredi için başvurular başladı, 50 Bin TL'ye kadar alabilirsiniz

ING Bank tüm ihtiyaçlarınıza yetişiyor! Düşük faizli kredi için başvurular başladı, 50 Bin TL'ye kadar alabilirsiniz

ING Bank'tan herkesi ilgilendirecek haber! Kredi kampanyasını duyurdu! Düşük faizli 50.000 TL'ye kadar kredi sunuluyor! Şartlar ise oldukça basit! İşte kredi kampanyasının ayrıntıları...

ING Bank, müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor ve ihtiyaç sahiplerine büyük bir avantaj sunuyor. Yeni kampanyası ile Eylül ayı boyunca geçerli olan ING Bank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını oldukça cazip bir şekilde düşürüyor.

KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

z.jpg

Normalde ING Bank, kendi müşterilerine %3,34 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Ancak bu özel kampanya sayesinde, Turuncu Ekstra kart sahibi yeni müşteriler, 50.000 TL'ye kadar çektikleri kredilerde sadece %2,69 faiz oranından yararlanabilecekler. Bu kampanya ile ING Bank, ihtiyaç sahiplerine daha düşük maliyetli finansman sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor.

TURUNCU EKSTRA PROGRAMI NEDİR?

fds.jpg

Turuncu Ekstra, ING Bank'ın müşterilerine sunduğu özel bir programdır. 2019 yılında başlatılan bu program, her 1 TL'lik alışveriş veya fatura ödemesi ile müşterilere 1 puan kazandırır. İhtiyaç kredisi başvurularında bu puanlar oldukça önemli bir rol oynar.

İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN GEREKLİ PUAN​​​​​​​

İhtiyaç kredileri için gereken puanlar şu şekildedir:

  • 25.000 TL'lik ihtiyaç kredileri için sadece 2.000 puan.
  • 25.001 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri için 4.000 puan.
  • 100.001 TL ve üzeri ihtiyaç kredileri için ise 7.500 puan.

Turuncu Ekstra programı, müşterilere hem alışverişlerinde avantaj sağlar hem de ihtiyaç kredileri için daha düşük faiz oranlarına erişim imkanı sunar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN