İPhone 16 serisi kasıp kavuracak! Önceki telefonları unutun

İPhone 16 serisi kasıp kavuracak! Önceki telefonları unutun

Küresel teknoloji şirketi Apple'ın ürettiği telefon iPhone, piyasaya çıktığından veri tartışmasız bir dünya markası. Son olarak iPhone 15 için çalıştıkları bilgisini veren iPhone'un, 16 serisi için çalışmalara başladığı belirtiliyor. İşte İPhone 16'ya dair detaylar

Şirketin, 2024'te en üst serisini tanıtacağı öğrenildi. ABD'li şirket Apple, 2022 eylül ayında iPhone 14'ü piyasaya sürmüştü. Ardından gözler iPhone 15 modeline çevrilmişti. iPhone 15'in gelecek eylül ayında tanıtılması bekleniyor

İPHONE 16 SERİSİ ORTALIĞI YAKACAK

Alınan bilgilere göre 2024'te piyasaya çıkması beklenen iPhone 16 Pro'nun ekran boyutunun 6,2 inç civarında, Pro Max’in ise 6,8 inç'in üzerine olabileceği belirtiliyor.

2.jpg

Pro Max modeli böylece, 6,8 inç ekran boyutuyla, piyasadaki bir başka büyük telefon olan Samsung Galaxy S23 Ultra ile birlikte, şu anda piyasada olan katlanabilir akıllı telefon dışında en büyük ekran boyutlarından biri olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN