İstanbul'da vapurda akılalmaz olay! Yolcunun saçını çakmakla yaktı

İstanbul'da Anadolu yakası ile Avrupa yakası arasında sefer yapan vapurda akılalmaz bir olay yaşandı. Vapurda ayağa kalkan bir yolcu, ön tarafta oturan bir gencin saçlarını yaktı. Saçını elleriyle söndüren genç, şahsa ise yumruklarla saldırdı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul'daki olay, gündüz saatlerinde İstanbul'da Anadolu yakası ile Avrupa yakası arasında sefer yapan bir vapurda yaşandı. İddiaya göre, aynı vapura binen iki yolcudan arka tarafta oturan yolcu, ayağa kalkarak ön koltukta oturan saçları uzun bir yolcunun saçlarını çakmakla yakmaya başladı.

SAÇLARI ALEV ALDI

Saçlarının yandığını gören genç, saçlarını elleriyle söndürüp, şahsa yumruklarla saldırdı. İki yolcu arasında yaşanan yumruklu kavga vapurun içindeki güvenlik kamerasına yansırken, kavga vapurdaki diğer vatandaşların müdahalesiyle son buldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN