İstanbulluya hayırlı olsun! Lapa lapa kar geliyor

İstanbulluya hayırlı olsun! Lapa lapa kar geliyor

İstanbul’daki kar hasreti sona eriyor. Meteoroloji uzmanları, kent için kar yağışı öngörüsünde bulundu. Uzun zamandır beklenen kar yağışı için vatandaşlar heyecanla hava durumu güncellemelerini takip ediyor.

Şubat ayında yaşanan sıcak hava dalgası, İstanbulluların kar yağışı umutlarını azaltmıştı. Ancak, mart ayı ile birlikte gelen soğuk hava dalgaları, kentte yaşayanların yeniden umutlanmasına neden oldu.

Meteoroloji kaynakları, mart ayı ortasında İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı için tarih verdi. İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışı beklentisi bulunuyor. Özellikle Aydos, Arnavutköy ve Sancaktepe gibi ilçelerde kar yağması olasılığı yüksek..

img-4362.jpeg

Meteoroloji’nin tahminlerine göre, 20 Mart’tan itibaren Türkiye geneline soğuk ve yağışlı bir hava girişi bekleniyor. İstanbul’da da bu durumdan etkilenecek ve kentte yaşayanlar, kar yağışı olmasa dahi soğuk havanın etkisini hissedecekler.

Her ne kadar kesin bir tahmin olmasa da, meteorolojik modeller İstanbul için kar yağışı ihtimalini güçlendiriyor. Vatandaşlar, beklenen kar yağışı ve soğuk hava dalgasıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN