İYİ Partili Çömez'den Mossad ajanıyla ilgili çarpıcı iddia: Sağlık Bakanlığı'nda iş verildi

İYİ Partili Çömez'den Mossad ajanıyla ilgili çarpıcı iddia: Sağlık Bakanlığı'nda iş verildi

MİT'in gerçekleştirdiği Mossad operasyonunun ardından İYİ Partili Turhan Çömez, çarpıcı bir iddia da bulundu. Çömez, operasyonda gözaltına alınan Mısır uyruklu şüpheliye önce vatandaşlık ardından da Sağlık Bakanlığı'nda iş verildiğini ileri sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Mossad adına casusluk faaliyeti yürüten yabancı uyruklu kişilere yönelik operasyon düzenledi. 34 kişinin gözaltına alındığı 15 kişinin de tutuklandığı operasyona ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı.

İddiayı ortaya atan İYİ Partili Çömez, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketleyerek, bu kişilerin sınavlara sokulmadığını, vatandaşlık verilerek Sağlık Bakanlığı'nda iş verildiğini öne sürdü.

İYİ Partili Çömez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

yeni-proje-6.jpg
Fatih Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan Mossad ajanının mesai arkadaşları

'DİPLOMASINA BAKILMADI, ÖNCE VATANDAŞLIK SONRA DA...'

Çömez, yakalanan şüphelilerden birinin fotoğrafını paylaşarak, "Güvenlik soruşturması yapılmadı. Diplomasına bakılmadı. Sınavlara sokulmadı. Önce vatandaşlık, sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verildi. Meğer Mossad ajanıymış. Hay Allah, biz de onu muhacir kardeşimiz sanıyorduk!" ifadelerini kullandı.

'SEN BUNU NASIL DEVLET MEMURU YAPARSIN?'

İkinci bir paylaşım daha yapan İYİ Partili Turhan Çömez, "Binlerce Türk sağlık çalışanı açıkta bekliyor, işsizlik diz boyu, sen bunu nasıl olur da Türk vatandaşı yaparsın, devlet memuru yaparsın?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN