Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e: Jetski’ye ters binip kaçmak yok

Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e: Jetski’ye ters binip kaçmak yok

'Cübbeli Ahmet Hoca' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İTO seçimlerinde oy verecek şirket sahiplerine mevcut başkan Şekip Avdagiç'i desteklemeleri çağrısında bulundu. Avdagiç'e karşı CHP'li Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bir adayının olduğunu ileri süren Ünlü, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" dedi. Bu sözlerin ardından Kaftancıoğlu Cübbeli'ye cevap verdi: Nükteli jetski’ye ters binip kaçmak yok ama mavi mavi masmavi.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde oy verecek şirket sahiplerine mevcut başkan Şekip Avdagiç'i desteklemeleri çağrısında bulundu. Avdagiç'e karşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bir adayının olduğunu ileri süren Ünlü, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" dedi.

Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından Cübbeli'ye cevap verdi. Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

"Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda:)) Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır. Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama Mavi mavi masmavi:))"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN