Kara kış geliyor her yer karla kaplanacak! Uzman isim tarih vererek uyardı… Kışlıklarınızı çıkarmaya başlayın

Kara kış geliyor her yer karla kaplanacak! Uzman isim tarih vererek uyardı… Kışlıklarınızı çıkarmaya başlayın

Oldukça kurak geçen bir yaz mevsiminin ardından dört gözle beklenen kış mevsimine ilişkin yeni bir detay paylaşıldı. Kara kış resmen geliyor her yer karla kaplanacak! Uzman isim tarih vererek bilgilendirdi… Kışlıklarınız çıkarmaya başlayın.

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz mevsimini yaşarken önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Milyonlarca vatandaş dört gözle yağışlı havaları beklerken Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’den yeni bir paylaşım geldi. Ökten beklenen kar yağışının tarihini verdi.

3-004.jpg

BEKLENEN KIŞ KAPIDA

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Kerem Ökten, milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği kar müjdesini verdi. Ökten, ekim ayını ikinci haftasını işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

“Ekim ayının ikinci haftasında Kış emareleri var. Böyle gelirse Kayak merkezleri de karla kaplanır...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN