Karamollaoğlu, seçim dönemindeki dili eleştirerek çağrıda bulundu: Şimdi küskünlükleri bitirme zamanı

Karamollaoğlu, seçim dönemindeki dili eleştirerek çağrıda bulundu: Şimdi küskünlükleri bitirme zamanı

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimi sürecindeki dili eleştirerek çağrıda bulunarak "Şimdi zaman kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirme; kimseye faydası olmayan bu tartışmaları artık geride bırakma zamanıdır." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimleri sürecinde kullanılan yanlış dil ve üslubun, yapılan algı ve manipülasyonların toplumda kutuplaştırmaya neden olduğu belirtti. Karamollaoğlu, kutuplaştırmayı arttıracak söz ve davranışlardan vazgeçilmesi çağrısında bulunarak "Şimdi zaman kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirme; kimseye faydası olmayan bu tartışmaları artık geride bırakma zamanıdır." dedi.

Karamollaoğlu şunları söyledi:

"Seçim döneminin tartışmaları, kullanılan dil ve üslup, üretilen algı ve manipülasyonlar kardeşi kardeşe, babayı evlada küstürmüş; komşu ve akrabaların arasını açmıştır maalesef.

Şimdi zaman kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirme; kimseye faydası olmayan bu tartışmaları artık geride bırakma zamanıdır.

En başta iktidarda bulunanlar olmak üzere, tüm siyasilere büyük sorumluluklar düşmektedir.

Açıkça ifade ediyorum; bu sokak çıkmaz sokaktır!

Toplumsal fay hatlarını daha fazla çatırdatmanın kimseye bir faydası yoktur.

Toplumsal yarılmayı daha da derinleştirecek söz ve davranışlardan derhal vazgeçilmelidir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN