Belediyenin kapatmadığı çukuru kendi onarınca başına gelmeyen kalmadı! Evine gelen tebligatla hayatının şokunu yaşadı

Belediyenin kapatmadığı çukuru kendi onarınca başına gelmeyen kalmadı! Evine gelen tebligatla hayatının şokunu yaşadı

Yol üzerinde bulunan bir çukuru kendi çalışmaları sonucu kapatan 72 yaşındaki adama, yetkisi olmadan tehlikeli bir iş yaptığı gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

İtalya'nın Barlassina kasabasında yaşayan 72 yaşındaki emekli bir adam, yol üzerinde bulunan bir çukuru düzelttiği için 900 euro (23 bin 290 TL) para cezasına çarptırıldı.

ÇUKURU KENDİ KAPATTIĞI İÇİN PARA CEZASI VERİLDİ

Duruma isyan edem Claudio Trenta, sosyal medya hesabından kendisine kesilen cezayı paylaştı. Uzun süredir yol ortasında bulunan çukurun bir türlü tamir edilmemesinden şikayetçi olan Trenta, kendisinin çukuru doldurmaya karar verdiğini söyledi.

Sosyal medyadan kendisine kesilen cezayı paylaşan Trenta, 'halka açık bir alanda tehlikeli bir işi yetkisi olmadan yürüttüğü için' para cezasına çarptırıldığını söyledi.

ONARDIĞI YOLU ESKİ HALİNE GETİRMESİ İSTENDİ

Öte yandan iddialara göre polis memuru söz konusu yolun eski hale getirilmesini istedi. Yol üzerindeki çukuru üç ay boyunca yerel makamlara bildirdiğini söyleyen Trenta, bu karar da isyan etti.

Bu durum ülke genelinde kısa sürede gündem olurken İtalya'nın dört bir yanından Trenta'ya destek yağdı. Trenta, para cezasını ve bu kararı yargıya taşıyacağını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN