Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor: Şimşek 4 yardımcısını belirledi

Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor: Şimşek 4 yardımcısını belirledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 yıl aradan sonra yeniden ekonomi yönetimini devrettiği Mehmet Şimşek'in çalışmak istediği bakan yardımcılarına onay verdi. Şimşek'in, kısa sürede atamaları gerçekleşecek 4 bakan yardımcısı ile çalışması bekleniyor. Bakan yardımcıları Resmi Gazete'de yayımlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in birlikte çalışmak istediği 4 bakan yardımcısına onay verdi. Şimşek'in yardımcılığını Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya üslenmesi bekleniyor. Bakan yardımcılarının atamaları Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor.

Şimşek’in bakanlığının görev alanındaki tüm faaliyetleri bakan yardımcılarının koordinasyonuyla yürütmek istediği, bu nedenle bakan yardımcısı atamalarına önem verdiği biliniyordu.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kapsamında kabinedeki tüm bakan yardımcılığı atamalarının toplu halde resmi gazetede yayımlanabileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN