Karamollaoğlu'ndan esnafın yaşadığı maddi zorluğa tepki

Karamollaoğlu'ndan esnafın yaşadığı maddi zorluğa tepki

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu tam kapanma sürecinde esnafın yaşadığı ekonomik zorluğa tepkisini "Madem ki tam kapanma yaptınız o zaman ekonomik olarak gereğini yerine getirin" diyerek gösterdi.

Artan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarını azaltmak amacıyla uygulanan 'tam kapanma'da günlük para kazanan esnaf iş yapamadığı için maddi zorluk yaşıyor. Esnaf; kapanma sürecinde giderlerin devam ettiğini ancak gelir olmadığını belirterek kara kara düşünüyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz perşembe günü uygulamaya koyulan ve 17 Mayıs saat 05.00'e kadar sürecek olan 'tam kapanma' sürecinde destek paketi açıklanmamasına tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi. 

"Vergiyi hesaplayan mali müşavir çalışıyor. Vergiyi tahsil eden vergi daireleri ve bankalar çalışıyor; Ama vergiyi ödeyecek mükellef çalış(a)mıyor!" diyen Karamollaoğlu, "Ödeme yerleri açık, kazanma yerleri kapalı! Turistlere açık, halka kapalı! İktidara her yol açık, garibana tüm yollar kapalı!" dedi.

Karamollaoğlu paylaşımın devamında şu ifadelere yer verdi:

"Pazarcımız açık havada tezgâhını açamazken; büyük marketler açıyorsa, burada yanlış bir şeyler var demektir!

Salgın eninde sonunda biter ama yanlış tutum ve politikaların neden olacağı ‘sosyal adaletsizlik ve eşitsizlik salgını’ yıllarca sürer! Madem ki tam kapanma yaptınız o zaman ekonomik olarak gereğini yerine getirin.

Trabzonlu genç kardeşimin dediği gibi; “Mekânı kapatan, hesabı öder.”

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN