Kavuncu: BM'de bildiri savaşları devam ediyor

Kavuncu: BM'de bildiri savaşları devam ediyor

TÜRKİSTANDER Başkanı Burhan Kavuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "BM’de bildiri savaşları devam ediyor. 43 ülkenin, Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmünü kınayan 2021 bildirisine bu defa Türkiye de imza attı" mesajını verdi.

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 43 ülke, Birleşmiş Milletler'de Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki Uygur Türklerine ve diğer Müslüman azınlıklara baskı ve şiddet uygulamakla suçlanan Çin'e, "BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri ve bağımsız gözlemcilerin bölgeye derhal ve engelsiz ziyaretine izin vermesi" çağrısı yaptı.

cinuygur.jpg

Uluslararası Türkistanlılar Dayanışma Derneği (TÜRKİSTANDER) Başkanı Burhan Kavuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "BM’de bildiri savaşları devam ediyor. 43 ülkenin, Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmünü kınayan 2021 bildirisine bu defa Türkiye de imza attı" mesajını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN