Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni video

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yeni bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu videoda CHP'nin iktidara geldiğinde uygulamayı taahhüt ettiği Aile Destekleri Sigortası'nı anlattı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Twitter hesabından paylaşılan bir videoda Aile Destekleri Sigortası projesini tanıttı. Kılıçdaroğlu, “Aile Destekleri Sigortası, sosyal güvenlik sisteminin 9 sigorta dalından biridir. Yürürlülüğe girmesiyle kişi, doğumundan ölümüne kadar sosyal devletin güvencesine kavuşacaktır. Aile Destekleri Sigortası, asgari ücretin altında geliri olan veya hiç geliri olmayan bütün aileleri kapsıyor. Aile Destekleri Sigortası, sosyal güvenlik anlamında bütün ailelerin güvencesi olacak” ifadelerini kullandı.

"BU TOPRAKLARDA HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK"

Soru cevap şeklinde ilerleyen videoda Kılıçdaroğlu, “Kaynak da var para var ancak bu bir siyasi tercihtir. Bütçede toplanan paraların nerelere harcanması gerektiğine siyasetçi karar verir. Biz halk için harcayacağız. Bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.

“HER EVDE BEREKET İSTİYORUM”

Kılıçdaroğlu, sözlerini “Her evde bereket istiyorum. Her evde barış istiyorum. Bunu sağlamanın yolu herkese ekonomik güvence, her aileye ekonomik güvence. Bu sigorta dalı bunu sağlıyor. Bize inanın ve güvenin. Biz bunu mutlaka yapacağız” ifadeleriyle sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN