Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Halkımızın vergisiyle devasa bir trol ağını besliyorlar

CHP lideri Kılıçdaroğlu akşam 21.00 'de bir açıklama yapacağını duyurmuştu. Kılıçdaroğlu "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç" notuyla yeni bir video paylaştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından bir çağrıda bulunarak takipçilerine bir açıklama yapacağını duyurmuş, ardından duyurduğu saatte 'ihale yolsuzluğu' suçlamasını, belgeler eşliğinde paylaşmıştı. Pazar günü bir çağrı daha yapan Kılıçdaroğlu saat 21.00'de Twitter hesabından bir açıklama yapacağını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." notuyla bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda şu açıklamayı yaptı:

"DEVASA BİR TROL AĞI HAZİNEDEN ÇALINAN PARALARLA BESLENİYOR"

"Sevgili halkım merhaba. Şahıs ve ailesinin trolleri geldiniz mi size de merhaba. Bugün Saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelinde kurulan trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim. Bu Saray'da şatafatı devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalardan kırılırken, devasa bir trol ağı hazineden çalınan paralarla besleniyor. Bir imza ile. Neden 6 milyar lira 5'li çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen diğer illegal ordu da işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar sonra bunlara aktarıyorlar. Ama hazine artık yetmiyor. Vergi üstüne vergi, zam üstüne zam, faturayı yine size çıkarıyorlar. Çünkü yeniden götürmek üzere hazineye para gerekiyor, ıslak imzalarla. Ben de bu trol ağının deşifre edilmesi için araştırmacılardan yardım istedim."

"ELİMDEKİ RAPOR DÜNYADA BİR İLK"

"Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. Ayrıca isim isim deşifre ediyor bu trolleri, hepsi elimizde. Ama ben bana atanmış trollerime özel bir teşekkürü borç bilirim. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Son 6 ayda beni etiketleyen 700 binden fazla tweet atılmış. Bunların 300 binini bu maaşlı trollere ürettirmişler. Bu Sarayın her şeyi sahte her şeyi illegal. Devleti suça alet ediyorlar. Ses kaydediyorlar, mobese ile takip ediyorlar, dijitalde de bir trol ordusu ile karalama yapıyorlar. Sarayın tüm meşgalesi bu, halkımız ise sefalet içerisinde."

"SON 3-4 AY İÇERİSİNDE BANA 4 BİN KEZ KÜFÜR ETMİŞ"

"Nevzat Kanlı diğer namı son laik bükücü. Nevzat Kanlı benim dijital sapığım gibi bir şey. Ne yazsam nerede konuşmam yayınlansa, bu sapığın hemen küfürleri döşeniyor. İşi gücü küfür etmek. Nevzat Kanlı'ya bağlı troller var. Onun sinyali ile bu troller harekete geçiyor. Son 3-4 ay içerisinde Nevzat Kanlı bana 4 bin kez küfür etmiş. Günde ortalama 40 küfür eder. Nevzat Kanlı bir robot değil, sizin gibi gerçek bir kişi. Hesabı şu an askıda ama biz biliyoruz onun ne yaptığını."

"BU TROLLER HARCANIYOR"

"Trakyalı diye bir trol başı. Günde beni hedef alan 30 tweet atıyor. Günde 30 küfür. Bu troller harcanıyor. Bunların yeri Guinness Rekorlar Kitabı. Erdoğan, sen bunların sigortasını yapıyor musun? Bir ıslak imzana bakar. Seversin sen ıslak imzayı. "

"Servet K, bu da bir başka trol. Bu trol de bana son 3 ayda 3 bin 315 tweet atmış. Evladım, sen de harcanıyorsun. Bir tanesi demiş ki, "Sen seçimi kazan ben donla dolaşacağım." Ben bunu söz olarak kabul ediyorum. Öyle sahte isimlerin arkasına gizlenerek kendini kurtaramazsın. Hepinizi biliyoruz."

"Sevgili halkım, bunların işleyişleri çok basit. Trol başlığıyla bir hastag açıyorlar ve sürülerine talimat veriyorlar, saldırın diye. Hepsi fake. Dilleri de çok tanıdık, ağa babaların dili. Kılavuzları camide dil kopartıyor, bunlarda dijital de. Sevgili troller, size bir tavsiye. Verdikleri 3-5 kuruşa kanmayın. Gün gelir bunların sonuçları çok ağır olur."

"OTUR KENDİN YAZ TWEETLERİNİ YA DA TOPLA CESARETİNİ ÇIK KARŞIMA"

"Sevgili baş algıcı, asıl sözüm sana. Çoluğu çocuğu bu algı işlerine, bu pisliklerine niye alet ediyorsun. Teşkilatlarını küfür merkezlerine dönüştürmüşsün. Utanmıyor musun? Onların başını yakma. Otur kendin yaz tweetlerini ya da topla cesaretini çık karşıma. Sen zaten küfür etsen kimse şaşırmaz. Bugünün hastagi de benden olsun sevgili halkım 'sarayın trolleri ifşa oldu.'"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (78)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
78 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN