Kılıçdaroğlu 418 milyar dolar sözünü tekrarladı: Bu para sizin, hakkınızı alacaksınız

Kılıçdaroğlu 418 milyar dolar sözünü tekrarladı: Bu para sizin, hakkınızı alacaksınız

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından '418 milyar dolar' paylaşımı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Çok kararlı olduğumun tekrar altını çizmek isterim. Her kuruşu bu milletin insanlarına geri verilecek" dedi. Kılıçdaroğlu ocak ayında yaptığı açıklamasında Hazine'den 418 milyar dolar çalındığını iddia etmişti.

Hazine'den 418 milyar dolar çalındığını iddia eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce "Unutmayın, 418 milyar dolar çok büyük paradır" paylaşımını yapmıştı. Bu gece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 418 milyar dolar hatırlatması yapan Kılıçdaroğlu, "Bu para sizin, hakkınızı alacaksınız" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle;

"418 milyar dolar ile ilgili çok kararlı olduğumun tekrar altını çizmek isterim. Her kuruşu bu milletin insanlarına geri verilecek. Kim olduğunuz, nasıl düşündüğünüz, kime oy verdiğinizin hiçbir önemi yok; bu para sizin, hakkınızı alacaksınız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN