Kılıçdaroğlu Cumhuriyet'in 100. yılında meşaleli yürüyüş yaptı

Kılıçdaroğlu Cumhuriyet'in 100. yılında meşaleli yürüyüş yaptı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet’in 100. yılında Birinci Meclis’ten Anıtkabir’e gençlerle beraber meşaleli yürüyüş yaparak Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine karanfil bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Ayrıca Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Muhteşem bir kalabalık, muhteşem bir coşku ve elbette tarifsiz bir minnet duygusu vardı. Çok yaşa Mustafa Kemal. Çok yaşa Cumhuriyet.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gençlerle beraber Birinci Meclis’ten Anıtkabir’e meşaleli Cumhuriyet Yürüyüşü yaptı.

Kılıçdaroğlu’na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve milletvekilleri de eşlik etti. Cumhuriyetin 100. yılında yapılan yürüyüşte Kılıçdaroğlu vatandaşlarla selamlaştı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki vatandaşlar Anıtkabir’de Aslanlı Yol’dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün mozolesine vatandaşlarla beraber çıkarak, mozoleye karanfil bıraktı.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında I. Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılarak Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e yürüdük. Muhteşem bir kalabalık, muhteşem bir coşku ve elbette tarifsiz bir minnet duygusu vardı. Çok yaşa Mustafa Kemal. Çok yaşa Cumhuriyet.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN