Kılıçdaroğlu deprem bölgesindeki anısını anlattı: Hiçbirimiz eskisi gibi değiliz

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından bir video yayınladı. Deprem bölgesindeki ziyareti sırasında yaşanan bir olayı anlatan Kılıçdaroğlu, "Hiçbirimiz artık eskisi gibi değiliz. Ben de aynı insan değilim. Ruhumuz eskisi gibi değil artık." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından deprem bölgesi ziyaretinde yaşanan bir olayı anlattığı videosunu paylaştı.

Kahramanmaraş ziyaretinde iki kız çocuğunun yanına gelerek babalarının kurtarılmasını istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sonradan o babanın artık hayatta olmadığını öğrendiklerini anlattı. Kılıçdaroğlu, "Hiçbirimiz artık eskisi gibi değiliz. Ben de aynı insan değilim. Ruhumuz eskisi gibi değil artık. İçimizde açılan derin yaraları iyileştirmek ve bir daha bu acıları yaşamamak için, artık değişmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun, söz konusu görüşmede yaptığı konuşmanın bir kısmı şöyle:

“Kahramanmaraş’a gittiğimde iki küçük kız çocuğu geldi: ‘Babamız burada, sesleri geliyor, ne olur kurtarın’ diye. İstanbul’dan ekip vardı. Onlara söyledik. İki çocuk, ağlayarak babalarının kurtarılmasını istiyorlar. Sonradan öğrendim, kurtarılamadı babaları. Evet, ‘biz aynı insanlar değiliz’ dediniz. Acıları yaşayan insanlar, acılara tanıklık eden insanlar onları ruhlarının derinliklerinde taşıyorlar. Hiçbirimiz eskisi gibi değiliz aslında.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN