Kılıçdaroğlu PKK ile pazarlık ithamına çok sert cevap verdi: Onlarla masaya oturan sensin

Kılıçdaroğlu PKK ile pazarlık ithamına çok sert cevap verdi: Onlarla masaya oturan sensin

Millet İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu ikinci tur kampanyasını ‘sert ve net söylem’le başlattı. Hükümetin terör üzerinden yürüttüğü ‘izi kalsın’ propagandasına karşı ‘Erdoğan, terör örgütleriyle masaya oturup gizli pazarlık yaptı. Ben oturmadım ve oturmayacağım nokta’ dedi. Küskünlere seslendi: Sandığa gidip Türkiye’nin önündeki tehlikeleri önlemek vatan borcudur.

"Erdoğan! Terör örgütleriyle masaya oturan, FETÖ’yü besleyip büyüten sensin. Ben asla terör örgütleriyle masaya oturmadım ve oturmayacağım... NOKTA

Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. İthal oy için vatandaşlığı sattın. Ben iktidara gelir gelmez mültecileri evlerine göndereceğim... NOKTA

Ülkeyi uyuşturucu baronlarına teslim ettin. İktidara gelince baronların kökünü kazıyacağım. Torbacılara öldürtülen Sinan Ateş’in hesabını soracağım... NOKTA

Erdoğan! Parmağındaki yüzükle iktidara gelip aileni zengin ettin. Ben hiçbir zaman çalmadım. Milletin beş kuruşunda gözü olanın gözünü çıkaracağım... NOKTA"
1905krt01a-tum.jpg

"ERDOĞAN KALIRSA DAHA10 MİLYON SIĞINMACI GELİR"

“Türkiye İçin Karar Ver” sloganı ile ikinci tur kampanyasını başlatan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın devam etmesi halinde 10 milyon sığınmacının daha Türkiye’ye geleceğini vurguladı. Kılıçdaroğlu, iktidarın terör ithamına “Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan, kapı arkalarında milletimizden gizli gizli pazarlıklar yapan” karşılığını verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Türkiye İçin Karar Ver” sloganı ile 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için kampanyasını başlattı. Kılıçdaroğlu, “Vatanını seven sandığa gelsin” dedi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın aleyhindeki izlettiği montajlı görüntüleri anımsatarak “Açıkçası ben karşımda daha mert, daha yürekli bir rakip görmek isterdim.

İnsanımız da yani bu ülkenin vatandaşı da miting meydanlarında montajlanan ve bundan medet ummayan adayları hak ediyordu. Siyasi kültürümüz bir kez daha lekelendi. Ancak milletimizi çaresizlik içinde iftira ve karalama kampanyalarıyla aldatmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamadılar. Vatandaşımız, onlara bu görevi şimdilik ve daha sonra da vermeyecek” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “28 Mayıs günü iki aday ve iki farklı anlayış daha önce bir seçim olmamış gibi sıfırdan milletimizin karşısına çıkacak. İlk turda sandıktan bu iktidara karşı memnuniyetsizlik ve değişim mesajı çıktı. İktidar partisinin oyları önemli ölçüde eridi. Neticede AK Parti, 7 puan geriledi. Biz de mesajlarını aldık. Bu güzel memleketimizde adalet, bereket ve huzuru getirmek için ulaşmamız gereken daha milyonlarca vatansever insanımız var. Bu 10 günde tüm gayretimizi o alanda sarf edeceğiz. Tüm tutanaklar elimizde.

Tek bir oyun dahi hakkını yedirmeyeceğiz. Biz YSK’ya gerekli tüm itirazları yaptık. Son bir oy dahi doğru yazılana kadar tepelerindeyiz. Ancak bu seçim bir kez daha gösterdi ki bunların usulsüzlük ve ahlaksızlıkları sınır tanımıyor.”

HER SANDIKTA BEŞ MÜŞAHİT

“28 Mayıs tarihinde seçim sabahı her sandıkta bu kez 1, 2 değil, 5 müşahide ihtiyacımız var. Bize oy veren 25 milyon kişiye çağrı yapıyorum. Ama gelin önce şu terör meselesini suçlu psikolojisiyle bize iftira atmaya çalışan asıl muhatabıyla yani Erdoğan ile bir konuşalım. Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan, kapı arkalarında milletimizden gizli gizli pazarlıklar yapan. Senin ne haddine bizim vatan sevgimizi sorgulamak, senin ne haddine bize kara çalmak. Buradan açık ve tekrar bütün vatandaşlarıma ilan ediyorum; ben terör örgütleriyle asla masaya oturmadım ve hiçbir zaman da oturmayacağım. Nokta. Erdoğan, senin izlediğin hiçbir tavizkar ve gizli kapaklı yolu izlemeyeceğim. Nokta. Dürüst ve ahlaklı olacağım. Ülkem için vatanım için çalışacağım. Erdoğan, sen değil misin FETÖ’yü besleyip büyüten, ayağına kadar giden, ‘Ne olursun yalvarıyorum, geri dön’ diyen. Sen değil misin onunla el ele verip milletin ordusuna, şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kuran. Ben bunları bilmiyor muyum, bu millet bunları bilmiyor mu. Buradan ilan ediyorum, ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım, asla ve asla durmayacağım. Nokta.”

“Erdoğan, sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. Bu da yetmedi, ithal oy sağlamak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını haraç mezat sattın. Kendi vatandaşlarımızı mülteci konumuna düşürdün. Buradan ilan ediyorum, ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta. Erdoğan, sen bu ülkeyi uyuşturucu baronlarına teslim ettin. Memleket, mafya babalarının barınağına döndü. İktidara gelir gelmez, uyuşturucu baronlarının tamamını, kökünü kazıyacağım. Nokta. Bu sebeple, iki adet torbacıya öldürttüğünüz ülkücü kardeşimiz Sinan Ateş’in hesabını kuytuda saklanan suçlulardan soracağım. Yanan yürekleri soğutacağım. Nokta.” “Erdoğan, sen parmağındaki tek yüzük ile iktidara geldin. Eğer bu yüzükten fazla bir şeyim varsa bana hırsız diyebilirsiniz dedin. Ama şimdi kendini, aileni ve etrafındakilerin yedi sülalesini zengin ettin, Karun gibi yaptın. Bak Erdoğan, ben hiçbir zaman çalmadım, çırpmadım. Buna tenezzül bile etmedim. Buradan ilan ediyorum; devletin ve milletin 5 kuruşunda gözü olanın, beytülmale el uzatanın gözünü çıkaracağım. Ve alacağım o paraları. 28 Mayıs’ta yeni bir seçime giderken vatandaşlarımıza seslenmek isterim; farkında mısınız, bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye’ye gelecek. Bunlar kalırsa dolar 30 TL’ye dayanacak, bir kuru ekmek 10 TL’ye çıktığında sefalet derinleşecek, bu kaçaklar, sığınmacılar, potansiyel suç makinesine dönüşecek, yağmalar başlayacak. Bunlar kalırsa şehirler sığınmacıların, mafya çetelerinin, uyuşturucu baronlarının kontrolüne geçecek.”

“Farkında mısınız, bunlar kalırsa kadın cinayetleri artarak devam edecek, genç kızlar sokaklarda kendi başlarına gezemeyecekler ve çıkamayacaklar. Bunlar kalırsa domuz bağıyla insanlarımızı öldürenler iktidara ortak olacak. Teröristlere taviz vererek ülkeyi yönetecek her meşrepten teröristi memlekete ve Meclis’e sokacaklar. Kimse kusura bakmasın, biz buna asla izin vermeyeceğiz. Vatanını seven hiç kimse buna izin vermeyecek. Bunların tamamını düşünerek. İşte bunun için en az 1 milyon insan sandık başında olacağız. Söz mü? En az 1 milyon insan sandık başında olacağız, güvenliği sağlayacağız. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Milletim ayağa kalksın. Vatanını seven bizimle omuz omuza versin. Vatanını seven, sandığa gelsin.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN