Kılıçdaroğlu Propaganda Başdanışmanı olarak atamıştı: İlk işimiz sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı sandığa taşımak

Kılıçdaroğlu Propaganda Başdanışmanı olarak atamıştı: İlk işimiz sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı sandığa taşımak

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen Mehmet Ali Yüksel, öncelikli işlerinin sandığa gitmeyen seçmeni sandığa götürmek olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalmasının ardından partide yeni görevlendirmelerde bulunan CHP'de Mehmet Ali Yüksel, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi. Göreve gelmesinin ardından açıklama yapan Yüksel, öncelikli işlerinin sandığa gitmeyen seçmeni sandığa götürmek olacağını söyledi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, seçim kampanyasının başına getirildiği iddiasının doğru olmadığını dile getiren Yüksel, “Bazı basın yayın organları yazıyı görmelerine rağmen yanlış okuma yapmışlar. Ben kampanyanın başında ya da kampanyanın sorumlusu değilim. Ben siyasi işler ve propagandayla ilgili Sayın Genel Başkanımızın görev verdiği bir kişiyim” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN DOĞRU BİLGİLENDİRİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Seçim kampanya süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Yüksel, “Seçim kampanyasında ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Ama öncelikli işimiz sandığa gitmeyen, oy kullanmayan tüm vatandaşlarımızı sandığa taşıyıp Türkiye demokrasisini eksiksiz bir şekilde işlemesini sağlamak” diye konuştu.

Yüksel, aynı zamanda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sahadaki gelişmelerle ilgili doğru bilgilendirilmesi konusunda da görev alacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN