Arabasına yazdığı not, mahalleliyi şaşırttı! Öyle bir halt yedi ki, deveye hendek atlatsa durumu kurtaramaz

Arabasına yazdığı not, mahalleliyi şaşırttı! Öyle bir halt yedi ki, deveye hendek atlatsa durumu kurtaramaz

Eğlence mekanında yaptıklarını sosyal medyadan paylaşan adam, eşinin büyük tepkisini çekti. Boşanma davasıyla karşı karşıya kalan adam, son çare pankart açıp eşine yalvardı. İşte, o pankart...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Karakayış, geçen hafta cuma arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında dansöze para taktı. O anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Durumu gören eşi Tilbe Karakayış, eşinden boşanmak için dava açarak evi terk etti. 32 yaşındaki adam, kendisini affettirmek için, "Tilbe hayatım beni affet, seni çok seviyorum" yazılı pankart hazırlayıp otomobiline astı.

esiyle-barismak-icin-pankart-acan-adam-1.jpg

DANSÖZE PARA TAKIP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Mustafa Karakayış, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarla bir programa gitmiştik. Alkolün de etkisiyle dansöze para taktım. O anları kendi sosyal medya hesabımdan paylaştım. Eşim de bunu gördü. Eşim kızdı bana ve boşanma davası açtı. Hata benim, özür diliyorum. Beni affetsin.

2 çocuğumuz var, onu seviyorum. Eşimi seviyorum, evine dönsün diyorum, pişmanım. Beni affetsin diye her şeyi denedim. Son çare arabanın arkasına özür pankartı astım. İnsanlar görüyor ve 'Biz seni affettik o da seni affeder' diyor."

esiyle-barismak-icin-pankart-acan-adam-2.jpg

esiyle-barismak-icin-pankart-acan-adam-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN