Millet İttifakı liderleri yarın toplanacak: İkinci tur için yol haritası belirlenecek

Millet İttifakı liderleri yarın toplanacak: İkinci tur için yol haritası belirlenecek

Millet İttifakı'nın 6 lideri yarın saat 15:00'da CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya gelecek. Liderler, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur için yol haritası belirleyecek.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Millet İttifakı'nın 6 lideri yarın saat 15:00'da CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplanacak. Liderler, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur için yol haritası belirlemeye hazırlanıyor.

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre CHP Genel Merkezinden 81 il teşkilatına cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için saha çalışmalarına vakit kaybetmeden başlanılması için talimatı verildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla gönderilen "Mücadeleye devam. Buradayız!" başlıklı yazıda il ilçe ve büyükşehir tüm belediye başkanlarının kendi illerinde saha çalışmalarını yürütecekleri belirtildi.

Yazıda tek milletvekili olan illerin milletvekilleri hariç, 26. 27. ve 28. dönem milletvekillerinin CHP Meclis Grup Başkanlığı tarafından kendi illeri dışındaki illerde görevlendirileceği kaydedildi. Çalışmalara il başkanlıkları kadın kolları ve gençlik kolları da katılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN