Davutoğlu'ndan sandıkta 'şaibe' açıklaması: İddialar çok vahim

Davutoğlu'ndan sandıkta 'şaibe' açıklaması: İddialar çok vahim

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerinde ıslak imzalı tutanaklarla YSK verileri arasındaki tutarsızlık olduğuna yönelik iddiaların ardından açıklama yaptı. Davutoğlu, iddiaların vahim olduğunu belirterek "Gerekirse tüm ıslak imzalı tutanaklar tek tek yeniden sisteme girilmeli. Her bir oy kutsaldır, hiç kimse bir tek oyu ziyan edemez!" dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu verileri ile oy kullanılan sandıkların ıslak imzalı tutanaklarının arasındaki tutarsızlık dikkat çekmişti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerinde tutanakların değiştirildiğine yönelik iddiaların vahim olduğunu belirtti. Davutoğlu, "Gerekirse tüm ıslak imzalı tutanaklar tek tek yeniden sisteme girilmeli. Her bir oy kutsaldır, hiç kimse bir tek oyu ziyan edemez!" dedi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"YSK'yla ilgili ortaya saçılan iddialar çok vahim. Bu iddialar maddi hata denilerek geçiştirilemez. Gerekirse tüm ıslak imzalı tutanaklar tek tek yeniden sisteme girilmeli. Her bir oy kutsaldır, hiç kimse bir tek oyu ziyan edemez!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN