Kılıçdaroğlu'ndan Ali İsmail Korkmaz için paylaşım

Kılıçdaroğlu'ndan Ali İsmail Korkmaz için paylaşım

Gezi olayları esnasında bir grup tarafından saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren Ali İsmail Kormaz, sevenleri tarafından ölüm yıldönümünde anılıyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan Korkmaz'ın öldürülmesine ilişkin paylaşımda bulunarak "acısı hep yüreğimizde olan #AliİsmailKorkmaz’ı hüzün ve rahmetle anıyorum" dedi.

Gezi Parkı protestoları esnasında yaşamını yitiren vatandaşlar arasında bulunan Ali İsmail Korkmaz, Eskişehir'de bir grup tarafından darp edilerek katledilmişti. 19 yaşındaki Korkmaz, Anadolu Üniversitesi'nde birinci sınıf öğrencisiydi. Protestoların yükseldiği dönemde Eskişehir'deki eylemlere katılan Korkmaz, bulunduğu yerden ayrıldığı esnada bir grup tarafından sokakta sıkıştırılarak darp edildi. Darp sonucu ağır yaralanan Korkmaz, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitirdi. Sevenleri, ölüm yıldönümü olan 10 Temmuz'da Korkmaz'ı anıyor.

'HUZUR VE BARIŞI SAĞLAMAK BORCUMUZ'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada paylaşımda bulunarak Korkmaz'ı andı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Ötekileştirerek inşa edilen nefret rejiminin sonucu karanlık bir sokakta katledilen, acısı hep yüreğimizde olan #AliİsmailKorkmaz’ı hüzün ve rahmetle anıyorum. Nefret rejimine karşı mücadele etmek, ülkemizde huzur ve barışı sağlamak Gezi’de katledilen çocuklarımıza borcumuzdur" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN