Koçlar 20 yılın mucizesi yaklaştı! Balık Kova Yengeç değişim aklınızı alacak! İşte 14 Mayıs 2023 Pazar günlük burç yorumları

Koçlar 20 yılın mucizesi yaklaştı! Balık Kova Yengeç değişim aklınızı alacak! İşte 14 Mayıs 2023 Pazar günlük burç yorumları

14 Mayıs 2023 Pazar günü koç burçları liderlik koltuğuna geçiyor. Aylardır bekledikleri emeklerin karşılığını alacak. Yeni bir haftaya başlayacak olan burçlar, 20 yılın en muazzam haftasını yaşayacak. Akrep, Balık, Kova, Yengeçler için yeni bir dönem başlıyor. İşte 14 Mayıs 2023 Pazar günlük burç yorumları

14 MAYIS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazar size öne çıkma ve neler yapabileceğinizi herkese gösterme cesaretini verecek. Belki bu, aile çevrenizde veya arkadaşlarınızla bir buluşmada dikkat çekeceğiniz anlamına gelir.

Ancak, kendiniz ve yeteneklerinizi sergileme konusunda heveslisiniz. Öyleyse neden bu hünerlerinizi bir şeyi başlatmak veya her zaman korktuğunuz ve kaçındığınız bir şeyin üzerine gitmek için kullanmıyorsunuz?

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, çevrenizdeki, özellikle de evinizdeki değişikliklerden biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu nedenle, bir yakınınız sizi yeniden şekillendirmeye veya daha sağlıklı bir yaşam tarzı dayatmaya çalışıyorsa ve siz bu değişen havayı hissetmiyorsanız, o kişiden uzak dursanız iyi olur.

Bu o kadar kolay olmayacak ama kurallarına uyma konusundaki isteksizliğinizle o kişiyi gücendirmek istemiyorsanız, tavsiyeleri en azından deneyebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu Pazar size enerji getirecek, hala her türlü şeyi yapmak için hevesli ve isteklisiniz ama görünüşe göre biraz yorgun hissetmeye başlıyorsunuz ve muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu kendi kendinize kabul edeceksiniz.

Öyleyse neden tatil yapmayı ya da en azından herhangi bir kargaşadan birkaç gün için uzaklaşmayı düşünmüyorsunuz?

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün sizin için oldukça yaratıcı bir gün olacak, bu yüzden neden bu eğiliminizden faydalanarak bir hobinize yönelmeye, hatta onu ciddi bir plana dönüştürmüyorsunuz?

Bu Pazar günü sorumluluk üstlenmek önemli çünkü aksi halde tamamen duygusallaşma eğiliminiz olacak ve tüm o hayali endişeler nedeniyle doğru dürüst dinlenme şansınız olmayacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, bazı arkadaşlarınızla geçmişteki bir ayrılığın getirdiği dertleri çekiyor olabilirsiniz. Birini geri aramayı unutmuş ya da kasıtlı olarak birinden kaçınmış olabilirsiniz. Tüm bunlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Öyleyse, bu insanların desteğini kaybetmek veya daha da kötüsü onlarla çatışmak istemiyorsanız, bahanelerinizde yaratıcı olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, bazı şeyleri tersine çevirmek için beklenmedik bir ikinci şans elde ettiğinizi fark edebilirsiniz. Son zamanlarda birine zarar verdiyseniz bile bunu telafi etme şansınız olacak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Pazar gününü enerjinizi toplamak ve motivasyonunuzu bir sonraki hafta için planlarınıza odaklamak için kullanmalısınız. Bu nedenle, bugün için yorucu faaliyetlerden kaçınmaya çalışın.

Bugünü gelecek hafta için bir başlangıç noktası olarak kullanarak plan çıkarabilirsiniz. Belki de kendinizi neşelendirmek için ilginç bir şeyler okumalısınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Pazar bütün Akrepler hırslı ve inatçı olacak gibi görünüyor. Belki de partneriniz veya ailenizle birlikte sakin bir gün geçirmeniz gerektiği için bugün sizin için en iyi zamanlama değildir.

Dürtülerinizi yumuşatmaya çalışın ve tüm bu enerjiyi gelecek hafta için biriktirin. Bugün kimsenin sinirini bozmak istemezsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kontrolünüz dışında bazı şeyler olabileceğinden ve bu sizi tamamen şaşkına çevirebileceğinden, bugünden pek zevk alamayabilirsiniz.

Hayal kırıklıkları, size çok daha uyumlu olmanız ve insanlardan tam da sizin tahmin ettiğiniz şekilde tepki vermelerini beklememeniz gerektiği konusunda iyi bir ders verecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün, paylaşılan kaynaklardan ailenizin her bir üyesinin gelirine kadar her şey parayla ilgili olacak.

Parasal durumunuzun doğru dürüst bir analizini yapmak ve hatta paranızı yatırmanın veya kullanmanın en akıllıca yolunun hangisi olduğuna karar vermek için harika bir gün.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu sizin için romantik bir Pazar olacak. İster macera ve tutku peşinde koşan Kovalardan biri olun, ister tamamen kendini adamış bir Kova olun.

Her iki taraf da bugün harika vakit geçirecek, bu yüzden hafta sonu için çocukları babaanne ve dedelerine gönderdiğinizden emin olun. Partnerinizle geçireceğiniz bu romantik zaman, size bir sonraki hafta için enerjinizi toplama şansı verecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, yaklaşımınızdaki bir değişikliği işaret ediyor. İster planlarınızı değiştirip bir sonraki haftayı boş geçirerek hobilerinize ayırmayı tercih edin, isterseniz de aksi yönde ilerleyip kendiniz için yoğun bir program oluşturun.

Bu rutin değişikliğine ihtiyacınız var, bu yüzden dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN