Mahmut Özer müjdeyi verdi! Eğitimde yeni dönem başlıyor! Sistem tamamen değişti

Mahmut Özer müjdeyi verdi! Eğitimde yeni dönem başlıyor! Sistem tamamen değişti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeli haberi verdi. Yaptığı açıklama ile yeni kararları açıklayan Mahmut Özer, artık öğrencilerin kendilerinin seçeceğini dile getirdi. İşte merak edilen o açıklama…

Milli Eğitim Bakanlığı Mahmut Özer yeni bir sistem geliştirildiğini duyurdu. Konu hakkındaki detayları paylaşan Özer, öğrencilerin derslerde hangi seviyede bulunduğunu kendi seçeceğini ifade ederken öğretmenlerim de bu sistem ile öğrencileri takip edebileceğini aktardı.İşte merak edilen o açıklama…

YENİ SİSTEM AÇIKLANDI

Tarih, Kültür ve Medeniyet Bilinci Seminerine katılım sağlayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin bireysel kazanımlarını değerlendirmek için yeni bir sistemin oluşturulduğunu söyledi. Bireysel kazanımların değerlendirilmesi için yeni bir mekanizmaya geçileceğini aktaran Mahmut Özer, konu hakkındaki detayları paylaştı.

eğitimde yeni sistem

ÖĞRENCİLERE MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Öğrencilerin yardımcı kaynakları ile eğitim aldığını belirten Bakan Özer, tüm öğrencileri aynı yardımcı kaynakların verildiğini vurguladı. Yeni sistem doğrultusunda içeriğin zenginleştirilmesini sağladıklarını ifade eden Özer, öğrencilerin derslerinde hangi seviyede olduğunu kendilerinin seçebileceğini öğretmenlerin bu durumu takip edebileceğini söyledi.

OKULLARA 1 MİLYAR TL BÜTÇE GÖNDERİLDİ

Konuşmaları kapsamında bütçe hakkında da değerlendirmelerde bulunan Bakan Özer, kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıldığını belirtti. Yapılan toplantı sonrasında İstanbul'daki okullar için 1 milyar TL bütçe gönderildiğini ifade eden Özer, Türkiye'deki tüm okullar içinde 3 milyar 900 milyon TL bütçe gönderdik dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN