Malatya'da kurtarma ekibi de enkaz altında kaldı

Türkiye, sabah saatlerinde Kahramanmaraş'tan gelen haberle yıkıldı. Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ili etkiledi. Kahramanmaraş, Hatay ,Gaziantep, Malatya, Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman'da binalar yıkıldı. 98 kişinin hayatını kaybettiği, 550 kişinin ise yaralandığı Malatya'da hasarlı binada kurtarma çalışması yapan ekiplerin çalışması esnasında bina çöktü. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Kahramanmaraş'ta bu sabah 04:17'de Pazarcık'ta ve saat 13.25'te Ekinözü'de meydana gelen ve en az 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki büyük depremde AFAD, bin 121 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Alınan bilgiye göre, Malatya'nın Özalper Mahallesi'ndeki çöken binada arama kurtarma çalışması yürüten ekipler, hasarlı bir binadaki kişinin yardım talebi üzerine buraya geçti.

EKİPLER ÇÖKEN BİNANIN ALTINDA MAHSUR KALDI

Ekiplerin kurtarma çalışması sırasında 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ekiplerin enkaz altında kalması üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri yönlendirildi.

yeni-proje-13.jpg

AFAD ve jandarma ekiplerinin çalışmalarına arama kurtarma köpeği de katıldı.

Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN