Tüm Ankaralılara acil uyarı verildi! Felaketin kısa bir kesitiydi: Daha kötüsü geliyor

Tüm Ankaralılara acil uyarı verildi! Felaketin kısa bir kesitiydi: Daha kötüsü geliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tüm Ankaralıları uyardı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile vatandaşları bilgilendiren Başkan Yavaş, acil tedbir alınması gerektiğini duyurdu. İşte Başkan Yavaş'ın o açıklamaları…

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama kapsamında vatandaşlar tek tek uyarıldı. Ankara'da yaşanacak olumsuz hava şartlarına karşı bir uyarıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile acil önlem alınması gerektiğini duyurdu. İşte Başkan Yavaş'ın o açıklamaları…

BAŞKAN YAVAŞTAN ACİL UYARI


Ankara'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarılar da peş peşe geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bütün Ankaralıları uyardı. Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

mansur-yavas-mujde.jpg

“Meteorolojiden alınan verilere göre Ankara’mızdaki rüzgarın saatte 78 km hıza kadar çıkması beklenmektedir. Tedbir almanızı rica ederim. Başkent 153 hattından bizlere ulaşabilirsiniz, teyakkuzdayız.”

YARINA DİKKAT EDİN

Ankara Valiliği yeni bir açıklama yaparak bütün vatandaşlara uyarıda bulundu. İnternet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel ve kuvvetli yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

kotu-hava.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan veriler kapsamında 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde (Nallıhan, Beypazarı, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Çubuk, Kalecik) yerel olarak kuvvetli (21- 50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğu vurgulandı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağısı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN