Mardin'de halk otobüsü ile TIR birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

Mardin'de halk otobüsü ile TIR birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

Mardin'de özel halk otobüsü ile TIR çarpıştı. Kazada sürücüler dahil 18 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Feci kaza, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Güney Çevre Yolu'nda sabah saatlerinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilemeyen TIR ile özel halk otobüsü olarak kullanılan midibüs, Şenyurt Caddesi üzerindeki Akkalın köyü kavşağında çarpıştı.

9013083.jpg

18 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücüler dahil 18 kişi yaralandı.

9013082.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

9013084.jpg

Yaralılar, Muhammed Şükrü S., Kasım Ç., Semanur S., Halime A., BilalB., Muhammed C., İslam C., Nisanur K., Mehmet C., Hazal D., Zeynep Ş., Asmin D., Esra Y., Eren E., Baver E., Rojin G., Fidan G. ve Azat G., ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

9013080.jpg

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

9013081.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN