Melih Gökçek'ten büyük gaf! Pençe Kılıç diye oyun videosu paylaştı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapmış olduğu paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Gökçek, Pençe-Kılıç Harekatı sanıp bir oyun videosundan görüntüler paylaştı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Partili Melih Gökçek'in resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yapmış olduğu paylaşım viral oldu. Daha öncede birçok kez asılsın haberler paylaşan Gökçek, Suriye'ye yönelik gerçekleştirilen Pençe-Kılıç Harekatı ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Gökçek, Pençe-Kılıç harekatına atıfta bulunup Twitter’dan, “Kılıç, kınından çıkınca böyle oluyor” ifadeleri ile bir video paylaştı.

Videoda öldürülen kişileri terörist sanan Melih Gökçek’e takipçileri bunun bir bilgisayar oyunu olduğunu söyledi. Gökçek, kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşım daha yapan Gökçek, “Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

ekran-goruntusu-2022-11-21-151737.png

ekran-goruntusu-2022-11-21-151718.png


NE OLMUŞTU?

Gökçek daha önce de, "Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmalarda kaydedilmiş SİHA görüntüleri" cümlelerini kullanarak oyun videosu paylaşmıştı.

211120221142009026010.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN