Jelibon Skandalının Ardından Melih Gökçek Yeni Gaflarıyla Gündemde! Bu kez Beşiktaşlı Yıldızı Şehit Yaptı

Jelibon Skandalının Ardından Melih Gökçek Yeni Gaflarıyla Gündemde! Bu kez Beşiktaşlı Yıldızı Şehit Yaptı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Kısa süre önce 'jelibon rezervi bulundu' paylaşımını gerçek sanarak gündem olan Gökçek, bu kez Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar hakkında öyle bir paylaşımda bulundu ki görenler 'yok artık' dedi. Bakın Melih Gökçek bu sefer ne yaptı...

Kısa bir süre önce katıldığı canlı yayında sosyal medyadaki 'jelibon rezervi bulundu' paylaşımını gerçek sanarak anlatan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tarihi bir gafa daha imza attı.

28 Ekim 2017'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Melih Gökçek, son dönemde gündemden düşmüyor.

Kısa süre önce katıldığı canlı yayında bir sosyal medya paylaşımını gerçek sanarak "Adana'da yeni bir şey daha bulmuşlar, bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini bilmiyorum itiraf edeyim, araştıracağım da bileyim. Çocuklar yer ya.. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Bugün medyaya bakın. Resmi olarak bulunuyor ve arka arkaya bulunmuş. Sayın Cumhurbaşkanı yeni açıkladı." açıklamasında bulunarak gündem olan Gökçek, bu kez Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ın seneler önce photoshop ile yapılmış fotoğrafını gerçek sanarak Kamerunlu yıldızın şehit olduğunu sandı.

Paylaşımına 'Bak Türkiye' notuyla başlayan Melih Gökçek; 'Somali'den gelip Türk vatandaşı olan, senin ülken ve senin inancın için savaşan Abu Bakeroğlu PKK'lıların yaptığı karakol baskınında şehit oldu. Mekanın cennet olsun. Yabancı düşmanlığı yapan hainlere ibret olsun' ifadelerini kullandı.

m2-001.jpg

DANIŞMANINI SUÇLADI

Melih Gökçek, tweeti attıktan sonra gelen yorumların üzerine bir yanlış anlaşılma olduğunu danışmanının kendisine yanlış bilgi verdiğini ifade ederek Aboubakar tweetini sildi.

Kariyerini Al-Nassr takımında sürdüren Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda takımın önemli isimlerinden biri olmuştu. Süper Lig'de toplam 53 maça çıkan Aboubakar, 27 kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş taraftarı Kamerunlu yıldızı çok sevmiş ve adına şarkılar yazmıştı.

ABOUBAKAR KİMDİR?

22 Ocak 1992'de Kamerun'da dünyaya gelen Aboubakar, futbol hayatına ülkesinin futbol takımlarından Coton Sport'ta başladı. Aboubakar burada gösterdiği performansla 2010 yazında Fransız ekibi Valenciennes takımına transfer oldu. 2013 yazında bonservissiz olarak bir başka Fransız ekibi FC Lorient'e imza atan Kamerunlu yıldız, burada gösterdiği performansla Portekiz devi Porto'nun dikkatini çekerek 2014 yazında 12 milyon euro karşılığında Portekiz ekibine transfer oldu.

Portekiz temsilcisinde geçirdiği ilk sezonda 42 maça çıkıp 18 gol 3 asistlik katkı sağlayan Aboubakar daha sonra Beşiktaş'a kiralandı. Bir sezon terlettiği siyah-beyazlı forma ile 38 maça çıkıp 19 gol 4 asistlik katkı sağlayan Aboubakar, daha sonrasında Porto'ya geri döndü.

Kamerunlu golcü Portekiz ekibinde 2017-2018 sezonunda 43 maça çıkarken takımına 26 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli golcü 2018-2019 sezonunda 11 maçta 4 gol, 2 asist, 2019-2020 sezonunda ise 10 maçta 2 gollük katkı sağladı.

Porto ile sözleşmesini fesheden Aboubakar, 26 Eylül'de Beşiktaş ile 31 Mayıs 2021'e kadar sözleşme imzaladı. Sergen Yalçın döneminde kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan tecrübeli golcü, 32 maçta formasını terlettiği takımına 17 gol 5 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Al-Nassr'a transfer oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN