Gökhan Özoğuz'dan Melih Gökçek'e tepki: Böyle yediler senelerce bu ülkeyi

Gökhan Özoğuz'dan Melih Gökçek'e tepki: Böyle yediler senelerce bu ülkeyi

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, eski Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar'a yapılan montajı gerçek zannederek sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'e tepki gösterdi. Özoğuz, "Yediler senelerce bu ülkeyi. Böyle sömürdüler garibi, böyle sattılar vatanı, bayrağı, toprağı." dedi.

Beşiktaş'ta iki farklı dönemde top koşturan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın seneler önce photoshop ile yapılmış fotoğrafını paylaşarak, 'Somali'den gelip Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu şehit oldu' diyen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'e Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Özoğuz paylaşımında, "İşte bu ve bunun gibi tipler din ve peygamberi yalanlarının üstüne zırh gibi sarıp, yediler senelerce bu ülkeyi" yazdı.

"BÖYLE SÖMÜRDÜLER GARİBİ, BÖYLE SATTILAR VATANI"

Özoğuz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İşte bu ve bunun gibi tipler din ve Hz. peygamberi yalanlarının üstüne zırh gibi sarıp, yediler senelerce bu ülkeyi. Böyle sömürdüler garibi, böyle sattılar vatanı, bayrağı, toprağı. Yalanını aşikar edene terörist deyip içeri attılar, sonra haram milyarına sarıldılar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN